Formula MSM -jauhe

Tuotekuvaus

Täydennysrehu hevosille.
SHC Formula MSM jauhe on ainutlaatuinen valmiste hevosten nivelterveyden tukemiseen. Ennaltaehkäisee hevosesi nivelvaivoja. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän nivelien hyvinvointia ylläpitäviä ja parantavia ainesosia: Soijaproteiini, MSM, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Käyttötarkoitus

Supreme HorseCare Formula MSM on suunniteltu ylläpitämään nivelten normaalia toimintaa. Soijaproteiinista hevonen saa tärkeitä aminohappoja lysiiniä (20 g/kg) ja metioniinia (5 g/kg).

30 g tuotetta sisältää: MSM:ää 10,5 g, glukosamiinia 2600 mg, kondroitiinisulfaattia 800 mg, mangaania 42 mg. MSM eli metyylisulfonyylimetaani sisältää rikkiä helposti hyväksikäytettävässä muodossa. Elimistö tarvitsee rikkiä kollageenin, glukosaminiin ja kondroitiinin muodostamiseen. Nämä kaikki ovat rustokudoksen rakenneosia ja rikkipitoisia aineita on myös nivelnesteessä.

Supreme HorseCare Formula-MSM:n sisältämä glukosamiini on glukosamiinisulfaatti (KCl):a, joka on yksi parhaiten imeytyvistä ja hyväksikäytettävistä glukosamiinin muodoista.
 
Tieteellisissä tutkimuksissa glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin käytön on havaittu vähentävän kilpailukäytössä olevien hevosten nivelongelmia (Martha R. Rodgers, Intern J Appl Res Vet Med Vol. 4, No. 2, 2006).

Käyttöohje

Sekoitetaan rehuun.
Annostus: hevonen 15 - 30 g/pv. 1 mitta = 15 g.

Pakkauskoko

1 kg


Lisätietoja tuotteesta:

Formula MSM -jauhe tuotetiedot