Lämpölinimentti

Tuotekuvaus

Verenkiertoa vilkastuttava voimakkaasti lämmittävä lämpölinimentti hevosille. Ehkäisee lihasjäykkyyttä ja lievittää lihaskramppeja. Sopii käytettäväksi esimerkiksi kuljetuksen jälkeen. Käytetään ennen treeniä esimerkiksi kylmällä ilmalla ja kinnerpattihevosilla.

 

Käyttötarkoitus

SHC Lämpölinimentti edistää voimakkaasti verenkiertoa hevosen lihaksissa, nivelissä ja jänteissä. Se lievittää ylirasituksesta ja krampeista johtuvaa kipua. Lämpölinimentti lämmittää lihaksia ennen rasitusta ja ehkäisee siten venähdyksiä ja revähdyksiä. Lämpölinimentti sopii käytettäväksi erityisesti hevosen kuljetuksen jälkeen ja puutuneiden lihasten lämmittämiseen.

Vaikuttavat aineet: pippuriöljy (sisältää kapsaisiinia = chilipaprikan yhdiste), piparminttu, eukalyptus, kamferi.

Ainesosat: Aqua, Petrolatum, Isopropyl Alcohol, Polysorbate 60, Camphor, Peppermint Oil, PEG40 Hydrogenated Castor Oil, Cetearyl Alcohol, Trietanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Oleoresin Capsicum, Eucalyptum.

Käyttöohje

SHC Lämpölinimenttiä hierotaan käsiteltävälle alueelle niin, että aine pääsee ihon kanssa kosketuksiin.

Huomioi käyttäessäsi: Ei avohaavoille, ei lasten ulottuville. Käytä tarvittaessa suojahanskoja levittäessäsi linimenttiä hevosen iholle, mikäli olet herkkäihoinen. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Hevosen iho on herkkä ja yksilöllinen, tarkkaile tuotteen soveltuvuutta hevosellesi ja vaihda tarvittaessa miedompaan linimenttiin.

Pakkauskoko

500 ml


Lisätietoja tuotteesta:

Lämpölinimentti tuotetiedot